23 februari 2012

DAX30 23 feb. i backspegeln...

Hej vänner,

Vilka tradingdagar det kan bli när marknaden visar villrådighet, priset far som en vante mellan Bollingerbandets gränser. Farligt när man går fel, men riktigt trevligt när man e på rätt sida. De som borde få de flesta intresserade av TA är att pris/rörelser är skrämmande förutsägbara de flesta dagar, trots den skenbara villrådigheten. I bilderna från gårdagens bloggpost "Vikten av att sitta på "första parkett"... ser ni många likheter med dagens prisutveckling, bilderna idag visar DAX30 och igår va det OMX30, så fenomenet ligger inte i ngn. speciell marknad, utan mer i den övergripande marknadens gång. Nä nu skall jag inte bli långrandig, kolla bilderna, - Streck prickar, pilar etc, de mesta e på plats..

Förmiddagspasset

Eftermiddagspasset

Hur de gick för mig? - Ja fick med mig den långa 2-stegsresan och rekylen upp mot stängningen.

Bästens
/noonne

2 kommentarer:

 1. Extremt givande att läsa och titta på bilderna!

  Otroligt hur lätt det kan se ut, men förstår att det ligger en oerhörd rutin bakom allt detta :)

  Tack för bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johannes och Tack,

   I grunden är det ganska enkelt, vid var entry har du 50% chans att göra rätt, och fyller du på med kunskap ökar chansen till din fördel.

   Problemen uppstår först när man sätter självständigt tänkande människor som riskerar att förlora sina surt förvärvade att trycka på knapparna vid rätt ställen. Då kommer risk/rädsla in bland beslutsunderlagen och det hela blir helt plötsligt svårt..;))

   Botemedlet är kunskap och övning, då byts risk/rädsla mot kalkylerad risk, och efter ytterligare övning ökar självförtroendet...

   Det hela handlar om att gå igenom en process.

   Radera